Pachetele de cursuri GET INFLUENCE NOW – MORODAN DIGITAL INFLUENCERS ACADEMY Reach, rich, chin-chin!

Pachet Standard

Contine acces la cele 6 cursuri

Pachetul cuprinde participarea fizica la cele 6 cursuri GIN – Get Influence Now – Morodan Digital Influencer Academy, conform programei Iti asigura interactiunea cu Ana Morodan, profesorii afiliati si toti invitatii ei pe intreaga durata a cursurilor Coffee break: snacks and drinks + of course gin!

1900 Inscrie-te

Pachet Extra – one to one

Contine acces Exclusiv la Glass 7

Acceseaza acest pachet daca iti doresti o intalnire one to one cu Ana Morodan si echipa ei de strategisti de branding emotional. Ajustari, observatii, directii in 60 de minute de intalnire fata in fata cu echipa de mentori&strategie de brand Morodan, ANTZ Ce stii sa faci? In ce poti sa devii admirabil/a? Busola de orientare-directie de marca personala, in linii largi

1200 Inscrie-te

pachet PREMIUM

contine acces la Glass 1-7 (pachetele Standard + Extra)

Pachetul cuprinde participarea fizica la cele 6 cursuri GIN – Get Influence Now – Morodan Digital Influencer Academy, conform programei Contine si cursul Glass 7 – Extra one-to-one cu echipa de strategisti de branding emotional a Anei Morodan Iti asigura interactiunea cu Ana Morodan, profesorii afiliati si toti invitatii ei pe intreaga durata a cursurilor Coffee break: snacks and drinks + of course gin!

3000 Inscrie-te

Pachet Standard ONLINE

Acces prin online la Glass 1-6

Daca nu esti din Bucuresti, dar doresti sa urmezi cursurile Get Influence Now – Morodan Digital Influencers Academy, am pregatit pentru tine un modul online prin care poti participa de acasa. Pachetul iti asigura accesul la cele 6 cursuri conform programei prin intermediul unei platforme online. Platforma de learning permite cat tu sa fii prezent la cursuri, sa interactionezi cu profesorii si sa te bucuri de aceeasi experienta ca si participantii din locatie.

1500 Inscrie-te